2017-03-12

"Den andra Garnsviken" bäst idag

Anna Richert

 
10  43 km  0  0  
Grupp III
Sigtuna, 08:45 - 13:10

Tidig start visar sig vara en god idé. Vi startade från Sigtuna upp mot Håtunaviken. Sedan åter Sigtuna för snurr på Garnsviken, där isen var bäst idag.

Isförhållanden

Plogade banan var bäst på delar av sträckan i åkte från Sigtuna upp till Håtunaviken, utanför var det knöggligt och ojämnt, fläckvis fint men icke nedstöpta drivor i större utsträckning. Banan helt ok men rätt så uppåkt och man fick hålla koll på sprickor. Håtunaviken helt ok, bäst österut. Garnsviken bäst idag med stora partier helt nedstöpt och slät is. Dock mjuknade isen markant efter kl tolv och fläckvis blev även den sträv och jobbig.

Erfarenheter

Delat ledarskap är en god idé. Tack dessutom till Ulla som tagit hand om kön hela dagen.

Visa galleri med stora bilder

YouTube's Film-ID:

Ange lösenordet för filmlänken.

Lösenord:

Ta bort filmlänk

Filmlänkar är kopplade till filmer påYouYube. För att kunna lägga in en filmlänk behöver du veta filmens ID på YouTube. Detta ID hittar du som en del av den länk som leder till filmen på YouTube. Exempelvis så motsvaras länken https://www.youtube.com/watch?v=twqlAo0MlhA av en film med ID twqlAo0MlhA

Observera att det kan ta ganska lång tid innan filmerna är tillgängliga för inlänkning från YouTube på Skridskonätet. Det kan ta upp emot 8-10 timmar från det att filmen laddats upp tills dess att filmen går att länka in.

 Färdrapport av Anna Richert, 2017-03-12 - Visa hastighet
     Trackreplay
Rapportnummer: 68216