2017-02-08

Tyresö slott till Göteborg

Magnus von Arbin

 
10  56 km  0  0  
Grupp IV
Tyresö slott, 09:30 - Sickla slussar, 16:00

Start vid Tyresö slott ut på Kalvfjärden som var fantastisk, hård blank is, utan snö. Fina slörbogar i den ostliga vinden. Sedan sedvanlig väg genom Nackasjöarna i medvind med lite zickzack spår i undanvinden och strålande sol. Vi startade med 9 pers som efter Alby sjön blev 11pers med Freudmanns (2) som senare avvek och gjorde egen tur och egen rapport. Efer Drevviken var vi 7 st men när Anna kom och så blev vi 8. Vid Dammtorp avvek 2 så blev vi 6 som fortsatte hela vägen upp på härliga Järlasjön och Sicklasjön båda dessa fina sjöar med strålande blankis hade nyhetens behag för oss alla. Turen avslutades vid Sicklaslussar och kort promenad till krogen Göteborg. Tyvärr ingen öl där förrän efter kl 17.  Se även färdspår och bilder. Stort tack till Sigge som höll ordning på kön och räknade in alla trots stor variation i antalet deltagare.

Visa galleri med stora bilder

YouTube's Film-ID:

Ange lösenordet för filmlänken.

Lösenord:

Ta bort filmlänk

Filmlänkar är kopplade till filmer påYouYube. För att kunna lägga in en filmlänk behöver du veta filmens ID på YouTube. Detta ID hittar du som en del av den länk som leder till filmen på YouTube. Exempelvis så motsvaras länken https://www.youtube.com/watch?v=twqlAo0MlhA av en film med ID twqlAo0MlhA

Observera att det kan ta ganska lång tid innan filmerna är tillgängliga för inlänkning från YouTube på Skridskonätet. Det kan ta upp emot 8-10 timmar från det att filmen laddats upp tills dess att filmen går att länka in.

 Tyresö slott till Göteborg - Visa hastighet
     Trackreplay
Rapportnummer: 65809