2017-02-04

Fantastiska Båvenisar!

Anders Lycken

 
16  53 km  0  0  
Grupp IV
Penningby, 10:00 - Helgesta kyrka, 15:45

14 av de 43 åklystna DLSarna som följt med på bussen valde grupp IV. Efterhand bytte några deltagare grupp med både III och V så att i blev 16 personer i grupp IV. Småningom delades IV-gruppen upp i en långsammare och en snabbare grupp. Alla kom trots detta fram till bussen i god tid. Medvinden hjälpte naturligtvis till att hålla en god fart över de hårda blanka salsgolven. Eufori var ett ord som nämndes, utan att vara en överdrift.

Isarna var alltså mestadels otroligt fina! Några råkar träffades på, ingen var direkt svårpasserad.

En tur in i Edebyviken resulterade i lunchpaus, efter stor beundran över Edeby herrgård. Paus nr 2 togs innan vi tog oss in i Stora Flaksundet. Vi kom lite för tidigt till Helgesta kyrka, så vi försökte runda Ådön, för att fördriva tiden och samla kilometrar. Dock missbedömde vi tiden och var tvugna att vända innan uppgiften var utförd, vilken ingen var ledsen för.

Innan turen fick Christer sin ledarflagga, så han med glans och flagga kunde leda grupp III idag.

Visa galleri med stora bilder

YouTube's Film-ID:

Ange lösenordet för filmlänken.

Lösenord:

Ta bort filmlänk

Filmlänkar är kopplade till filmer påYouYube. För att kunna lägga in en filmlänk behöver du veta filmens ID på YouTube. Detta ID hittar du som en del av den länk som leder till filmen på YouTube. Exempelvis så motsvaras länken https://www.youtube.com/watch?v=twqlAo0MlhA av en film med ID twqlAo0MlhA

Observera att det kan ta ganska lång tid innan filmerna är tillgängliga för inlänkning från YouTube på Skridskonätet. Det kan ta upp emot 8-10 timmar från det att filmen laddats upp tills dess att filmen går att länka in.

 Fantastiska Båvenisar! - Visa hastighet
     Trackreplay
Rapportnummer: 65471